/design/LogoMedTekst.png
Glad sol

Patenteret HD-træpille i højeste kvalitet

Vi holder sommerferie i servicecentret fra mandag, den 15. juli til og med fredag, den 2. august. I denne periode vil der ikke blive ekspederet ordrer!
Der er lukket for afhentning af træpiller i Tyskland fra mandag, den 8. juli til og med lørdag, den 26. juli.

- Med ønsket om en god sommer

Handelsbetingelser


1. Priser
Alle vores priser er i danske kroner. Ved køb af varer til levering gælder, at prisen er inklusiv 25% dansk moms.
Ved køb af varer til afhentning ved den dansk/tyske grænse gælder, at prisen er inklusiv 7% tysk moms.
Priser på denne hjemmeside gælder i hele Danmark eksklusiv ikke brofaste øer.

2. Betaling - 2 måder.
Når du har gennemført din bestilling ser du et skærmbillede med din ordrebekræftelse som du kan printe ud. 
Du modtager straks en e-mail med din ordrebekræftele samt salgs og leveringsbetingelser når du har gennemført din bestilling.

1. Du kan betale med Dankort og Visa/Dankort over nettet.
Efterfølgende modtager du via e-mail en faktura dannet ud fra din bestilling med leveringssted og gennemført betaling. Dette sker først når din bestilling går videre til levering.

2. Betaling med girokort; du modtager en faktura straks efter ordreafgivelsen. Fakturaen er med FIK indbetalingskoder som du kan betale med homebanking, eller sende til betaling i banken. Når vi har modtaget din indbetaling går din bestilling til levering.
Hvis du bestiller over telefon, modtager du via brev, en faktura med girokoder til betaling straks ved modtagelsen. 
Levering, med girobetaling sker efter modtaget indbetaling, førstkommende tur i dit område, eller i den uge du har valgt.
 
Sikkerhed
Online-shoppen benytter sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer informationen mellem en internetbrowser (kortindehaveren) og internetserveren (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller Visa/Dankort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til PBS.
Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. Ved betaling med Dankort, overføres data direkte til PBS i krypteret form. 
Vi modtager ingen data om dit Dankort.

Løsvarer forudbetalt efterreguleres i pris med en faktura / kreditnota, når vi kender den nøjagtigt leverede mængde. Der vil ikke ske en efterregulering af forudbetaling ved en afvigelse mindre end + / - 40 kg.
3. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på stampemøllen.dk, har vi brug for følgende oplysninger:


Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne registrere din betaling, levere varen til dig og informere dig om leverancen, samt at kunne kontakte dig i forbindelse med leverancen, hvis det skulle vise sig nødvendigt.
Vi behandler dine oplysninger fortroligt, og de videregives ikke til tredjemand ud over det omfang, der kræves for at gennemføre en handel og levere/udlevere din vare. (Dit navn, din adresse og dit telefonnummer og den købte mængde videregives til udleveringsstedet eller den vognmand, der leverer din vare.)
Vi forbeholder os dog ret til at videregive oplysningerne i det omfang, det kræves af lovgivningen, offentlige myndigheder eller domstolene.
Vi vil således alene gøre brug af oplysningerne til interne formål i stampemøllen.dk eller hermed koncernforbundne selskaber. Stampemøllen.dk. forbeholder sig dog også ret til at anvende oplysningerne om dine køb i anonymiseret form, eksempelvis i forbindelse med markedsføring, brugerundersøgelser, vejledninger med videre.

Personoplysningerne registreres hos Dansk Træemballage A/S og opbevares i fem år, i henhold til lovgivningen, hvorefter oplysningerne slettes.


Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Har du tilmeldt dig vort nyhedsbrev, har vi registreret dit navn, mailadresse og postnummer. Disse oplysninger behandler vi fortroligt og deler ikke med nogen. Du kan til en hver tid framelde dig nyhedsbrevet via vor hjemmeside.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.


Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.


Oplysninger afgivet til Stampemøllen.dk videregives kun som nævnt ovenfor og sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.


Som registreret hos Dansk Træemballage A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Dansk Træemballage A/S via e-mail (dte@dte.dk).
4. Levering
stampemøllen.dk leverer din vare i hele Danmark - eksklusiv ikke brofaste øer. 
Træpiller leveres senest 7 arbejdsdage efter ordreafgivelse, eller i den uge du har valgt.
Der kan ikke aftales en bestemt leveringsdag.
Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse på normal eller aftalt anden måde. 

Sækkevarer: 
Træpillerne er emballeret i 10 eller 15 kg plastsække og efterfølgende er pallen vrappet med tophætte så den er umiddelbart vandafvisende. Pallen skal alligevel opbevares indendørs snarest muligt efter modtagelse. Hvis pallerne har stået ude i mere end 24 timer efter modtagelsen, bortfalder ethvert ansvar fra stampemøllen.dk`s side.

Levering sker med en trækker og sættevogn.

Aflæsning af paller sker med en terrængående gaffeltruck som kan køre på perlesten og brosten.
Har du en indkørsel hvor der ikke kan køres med en trækker med trailer bruges trucken fra hvor der parkeres/aflæsses, afstand max 400 meter, 

Der kræves 2,80 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres inde i carport eller garage. Bredden skal være mindst 2,50 meter. Kan trucken ikke komme ind i din bygning kan den fint køre hen til porthullet / carporten og sætte 2 - 3 paller ind i bygningen. Dette skyldes udskydergafler, som kan blive ekstra lange. Har du et glat betongulv / fliser kan der "skubbes" med den første palle så der kan være flere i rækken.
Bemærk vi kan ikke garantere at pallerne kan holde til at blive skubbet - ligeså hvis der herved går sække itu. 

Der køres ofte med 2 paller ad gangen, vi kan ikke stå inde for skade på flisebelægninger m.m. som ikke er funderet til dette.
 
Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m og frihøjden 4,0 m. Længden på trækker og trailer er 18 meter, som skal kunne placeres max. 400 meter fra leveringssted, med lovlig parkering.

Bemærk: Hvis ikke varen "kan" placeres det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt

Løsvarer: 
Træpillerne leveres indblæst i din silo med så kort blæseslange som muligt - vi har max 20 meter slange med. Vi leverer kun løse træpiller i Jylland og på Fyn – ej Sjælland. Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m og frihøjde skal være 3,8 m.

For at fastholde vores høje serviceniveu ønsker vi at du i feltet  "Besked til vognmand"  udførligt beskriver hvor du ønsker varen leveret. Ved løslevering skal det oplyses hvor silorør til indblæsning er placeret. 


5. Ordrebekræftelse
Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmåde, leveringsadresse samt en oversigt over de bestilte varer.


6. Kvittering – betalt faktura
Kvitteringen fremkommer med en betalt faktura, der sendes til dig, når betalingen er modtaget. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.


7. Ombytningsret
Du har 14 dages ombytningsret på alle varer, du køber online, gældende fra modtagelsesdatoen. Ombytningsretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering skal altid medfølge.


8. Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du køber online, gældende fra den dag, du modtager varen. Fortrydelsesretten er betinget af, at varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Kvittering bør altid medfølge. Du har også ret til at fortryde dit køb ved ikke at modtage varen, her er kvittering påkrævet, eller sende varen til stampemøllen.dk og du vil efterfølgende modtage det pågældende beløb. Adressen er: stampemøllen.dk, Dansk Træemballage A/S, Banevej 3, 5600 Faaborg, telefon 70 200 223.
Du dækker selv omkostningerne til returforsendelse.


9. Reklamationsret
Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret efter købelovens regler regnet fra varens modtagelse. Hærværk, misbrug eller lignende er ikke omfattet af reklamationsretten. Stampemøllens ansvar for mangler og forsinkelse kan aldrig under nogen omstændigheder, bortset fra produktansvar ved personskade overstige værdien af det leverede.
Vedlæg e-mail-kvittering eller faktura ved reklamationer.


10. Forbrugeraftaleloven
Din ordreafgivelse og dit køb via stampemøllen.dk´s online-shop er på dansk og samtidigt underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder lovbekendtgørelse nr.451 om visse forbrugeraftaler (dørsalg m.v., fjernsalg og løbende tjenesteydelser) af 09.06.2004 i daglig tale kaldt dørsalgsloven. Det betyder:
 
Fortrydelsesret inden levering
Fortryder du bestillingen, inden varen er leveret, skal du kontakte stampemøllen.dk tlf. 70 200 223.
 
Fortrydelsesret efter levering
Fra leveringstidspunktet og 14 dage frem har du fortrydelsesret på din online bestilling.
Tilbagelevering kan kun ske med forudgående aftale med stampemøllen.dk på tlf. 70 200 223.
Hvis varen er leveret, skal du selv sørge for at levere den tilbage til stampemøllen.dk i samme stand, som den er modtaget. Omkostningerne til tilbagelevering vil være for din egen regning.

Penge retur
Hvis du har betalt din vare og du fortryder, vil din betaling blive tilbageført, fradraget evt. omkostninger, når vi har modtaget din bestilling retur.


11. Forbehold
Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. 
Aftaler om køb af varer fra stampemøllen.dk anses for endeligt indgået, når vi har modtaget din betaling via Dankort, Netbetaling, eller giro.
Tilbud gælder så længe lager haves.
 

Leveringsbetingelser


stampemøllen.dk leverer din vare i hele Danmark - eksklusiv ikke brofaste øer.

Træpiller leveres senest 7 arbejdsdage efter ordreafgivelse, eller den uge du har valgt.
 
Under kampagner kan der opstå forsinkelser.
Der kan ikke aftales en bestemt leveringsdag.

Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse på normal eller aftalt anden måde.
Sækkevarer: 
Træpillerne er emballeret i 10 eller 15 kg plastsække og efterfølgende er pallen vrappet med tophætte så den er umiddelbart vandafvisende. Pallen skal alligevel opbevares indendørs snarest muligt efter modtagelse. 
Hvis pallerne har stået ude i mere end 24 timer efter modtagelsen, bortfalder ethvert ansvar fra stampemøllen.dk`s side.

Levering sker med en trækker og sættevogn.

Aflæsning af paller sker med en terrængående gaffeltruck som kan køre på perlesten og brosten.

Har du en indkørsel hvor der ikke kan køres med en trækker med trailer bruges trucken fra hvor der parkeres/aflæsses, afstand max 400 meter, 

Der kræves 2,80 meters frihøjde, hvis pallen skal placeres inde i carport eller garage. Bredden skal være mindst 2,50 meter. 

Kan trucken ikke komme ind i din bygning kan den fint køre hen til porthullet / carporten og sætte 2 - 3 paller ind i bygningen. Dette skyldes udskydergafler, som kan blive ekstra lange. Har du et glat betongulv / fliser kan der "skubbes" med den første palle så der kan være flere i rækken. 
Bemærk vi kan ikke garantere at pallerne kan holde til at blive skubbet - ligeså hvis der herved går sække itu. 

Der køres ofte med 2 paller ad gangen, vi kan ikke stå inde for skade på flisebelægninger m.m. som ikke er funderet til dette

Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m og frihøjden 4,0 m. Længden på trækker og trailer er 18 meter, som skal kunne placeres max. 400 meter fra leveringssted, med lovlig parkering.

Bemærk: Hvis ikke varen "kan" placeres det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt
Løsvarer:
Træpillerne leveres indblæst i din silo med så kort blæseslange som muligt - vi har max 20 meter slange med.
Vi leverer kun løse træpiller i Jylland og på Fyn – ej Sjælland.
Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m frihøjde min. 3,8 m.

For at fastholde vort høje serviceniveu ønsker vi at du i feltet " besked til vognmanden "  udførligt beskriver hvor du ønsker varen leveret. Ved løslevering skal det oplyses hvor silorør til indblæsning er placeret.
Stampemøllen.dk - Banevej 3, Haastrup, DK 5600 Faaborg - Tlf. 70 200 223 - CVR 11826687 - E-adresse stampemollen@dte.dk
Åbningstider kundeservice: mandag til torsdag 8:30 – 11:30 - send evt. en mail for svar hurtigst muligt.
Danske træpiller fra eget savværk i højeste kvalitet - træpiller leveres med mobiltruck direkte til dig. Træpiller uden
smuld og slagger. 900 kg træpiller på engangs paller. Danske certificerede kvalitets træpiller: EN1 Plus normen.
/creditcards/MobilePayWhite.png   /creditcards/Dankort.png   /creditcards/Visa.png   /creditcards/Visa-Electron.png   /creditcards/Maestro.png   /creditcards/MasterCard.png
Vi accepterer betaling via indbetalingskort, Dankort, VISA, VISA/Dankort, Maestro, MasterCard, samt MobilePay