/design/LogoMedTekst.png
/HD-logo3.png

Patenteret HD-træpille i højeste kvalitet


Kære kunde


Bemærk venligst at vi holder lukket for afhentning af træpiller mandag d. 3. oktober.


Om Stampemøllen

Det startede ved Stampemølleåen i Ribe
Længe før vi begyndte at diskutere miljøvenlig energi og opvarmning, fik Ribe sin stampemølle. Det var en vandmølle, som blev grundlagt i 1581, og her fik bønderne stampet deres vadmel til klædestof.
Stampemøllen blev flere gange ramt af stormflod og brand, men virksomheden blev ved med at genopstå med både produktion og handel.

Råvaren lige ved hånden
De seneste 100 år har virksomheden været rammen om savværk og maskinsnedkeri. En del af virksomheden ligger stadig på den samme grund med Stampemølleåen i baghaven.
stampemøllen.dk er et varemærke under Dansk Træemballage A/S. Dansk Træemballage A/S er en af Europas førende inden for produktion og handel med træemballage. Vi har fabrikker i Norge, Sverige, Tyskland samt 6 lokaliteter fordelt i Danmark. Hovedadministrationen er placeret i Haastrup på Fyn. DTE koncernen beskæftiger 500 medarbejdere, og omsætter for over DKK 850 mio. om året.

Stampemøllen.dk - Banevej 3, Haastrup, DK 5600 Faaborg - Tlf. 70 200 223 - CVR 11826687 - E-adresse stampemollen@stampemollen.dk
Danske træpiller fra eget savværk i højeste kvalitet - træpiller leveres med mobiltruck direkte til dig. Træpiller uden
smuld og slagger. 900 kg træpiller på engangs paller. Danske certificerede kvalitets træpiller: EN1 Plus normen.
/creditcards/MobilePayWhite.png   /creditcards/Dankort.png   /creditcards/Visa.png   /creditcards/Visa-Electron.png   /creditcards/Maestro.png   /creditcards/MasterCard.png
Vi accepterer betaling via indbetalingskort, Dankort, VISA, VISA/Dankort, Maestro, MasterCard, samt MobilePay